dijous, 14 de maig del 2020

VINE A DESCOBRIR EL CHARLIE DES DE CASA
El dia internacional dels museus des de casa


El proper dilluns 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, una cita que enguany es trasllada a l’entorn virtual.
A Cubelles celebrem el Dia Internacional dels Museus a través de la xarxa. Participa de les activitats online del #DIM2020.

Enguany, l’Ajuntament de Cubelles, a través de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel us proposa descobrir continguts dedicats a Charlie Rivel i Paulina Schumann. Visita el bloc de l’exposició on trobaràs informació relacionada amb Cubelles, Charlie Rivel i Paulina Schumann.
A més, l’Ajuntament convida a gaudir del documental Charlie Rivel i Cubelles.

Us recomanem diversos enllaços d’interès:

Participa d’una exposició virtual:
Sabies que aquest estiu la col·lecció dedicada a Charlie Rivel fa 30 anys? Has visitat l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, en aquests darrers anys? Vols participar en un exposició fotogràfica virtual? Edita les teves fotos usant t’etiqueta #30ExpoRivel


Visita el Charlie Rivel  #30ExpoRivel

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”