dimecres, 8 de maig del 2019

L’EXPOSICIÓ D’EN CHARLIE RIVEL CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS



L’EXPOSICIÓ D’EN CHARLIE RIVEL CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Dissabte 18 de maig de 2019 l’Exposició coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Museus oferirà activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel i el patrimoni cubellenc.
La jornada està prevista que comenci a les 10h del matí i finalitzi a les 13hores.

No us perdeu la Jornada d’activitats per a celebrar el #DIM2019!! De 10 a 13h hi hauran portes obertes a l’exposició on els visitants podran veure imatges d’actuació d’en Charlie Rivel  i podran veure diversos objectes i vestits circenses d’en Charlie i la seva filla Paulina. 

   
Al llarg del matí al pati de ponent els visitants es podran posar a la pell dels artistes de circ. Es podran disfressar, maquillar i posar-se a la pell dels artistes, fent servir malabars, xanques, diàbolos, entre altres estris relacionats amb el circ. Per als més petits hi haurà tallers per crear objectes relacionats amb Charlie Rivel, Paulina i el circ a partir de materials per a reciclar.

  

A les 11h del matí l’exposició ofereix una passejada guiada pel nucli antic de Cubelles, sota el títol “Petjades d’història a través de l’aigua a Cubelles amb toc de Charlie”.
Dia: Dissabte, 18 de maig de 2019
Hora: a les 11:00h
Punt de Trobada: pati de ponent del Castell de Cubelles
L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel us convida a un tomb per Cubelles, sota el lema “Vine a descobrir petjades d’història de l'aigua de Cubelles”. Una passejada pels carrers del nucli antic, on descobrireu els diversos elements del patrimoni cultural, com ara el Castell de Cubelles, les fonts públiques i els safareigs municipals.


Vine a descobrir l’exposició del pallasso català més universal i celebra el #DIM2019!!
Data prevista: Dissabte, 18 de maig  de 2019
Horari: de 10h a 13h
Lloc: Castell de Cubelles a l’espai de l’exposició
Totes les activitats són gratuïtes.

L’exposició us convida a descobrir el patrimoni cubellenc!

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del castell, 1. Cubelles
Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516
Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 13h. 
Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat
Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”