dijous, 11 d’abril de 2019

L’EXPOSICIÓ D’EN CHARLIE RIVEL CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL CIRCDissabte l’Exposició coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Circ realitzarà activitats i tallers dedicats a Charlie Rivel de 11h a 13:30h. No us perdeu la Jornada de Portes Obertes on els visitants es podran posar a la pell dels artistes de circ. Es podran disfressar, maquillar i posar-se a la pell dels artistes, fent servir malabars, xanques, diàbolos, entres d’altres estris relacionats amb el circ.

Vine a descobrir l’exposició del pallasso català més universal i celebra el Dia Mundial del Circ!!
Data prevista: Dissabte, 13 d'abril  de 2019
Horari: de 11h a 13:30h
Lloc: Castell de Cubelles a l’espai de l’exposició


Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del castell, 1. Cubelles
Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516
Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 13:30h. 
Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat

Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 

Sabies que..?

Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”