dijous, 28 de març del 2019

A LA PRIMAVERA VISITA EL CHARLIE A CUBELLESVine a descobrir Cubelles, el circ i Charlie Rivel. Informa’t dels horaris i les activitats dirigides. Vine a l'exposició amb l'escola o amb família i participa amb el taller de maquillatge de Charlie Rivel.

  

HORARIS DE L'EXPOSICIÓ: de dimarts a dissabte, de 10h a 13:30h. Si vols més informació de les activitats dirigides o de les visites guiades, contacta'ns per telèfon o via e-mail.

Exposició Permanent
Plaça del Castell 1
Tel. 93 895 25 00
Entrada general, 1,50€ (consulteu descomptes per edats)

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”