dimecres, 7 de setembre del 2016

VINE A DESCOBRIR ELS GRAFITS DE LA PLANTA NOBLE DEL CASTELL DE CUBELLES

A CUBELLES CELEBREM LES JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2016
DISSABTE 17 DE SETEMBRE DE 2016, DE 17H A 20H, OFERIM DIVERSES VISITES GUIADES A LA PLANTA NOBLE DEL CASTELL!! DESCOBRIREM ELS GRAFITS!! INSCRIPCIONS A LES OFICINES DEL CASTELL, FINS EXHAURIR PLACES!


Obertes les inscripcions de les properes visites a la planta noble del Castell de Cubelles, el proper dissabte, 17 de setembre de 2016. Activitat gratuïta (places limitades). Inscripcions a l'oficina de turisme, tel. 93 895 25 00, horari de dimarts a divendres de 10 a 14h, o per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat 

Informa't del programa d'actes de les Jornades Europees del Patrimoni 2016 a Cubelles: www.cubelles.cat 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”