dimarts, 30 d’agost del 2016

ARRIBA LA PASSEJADA GUIADA AMB TOC DE VEREMA


Dissabte 10 de setembre, vine a la passejada guiada amb Toc de Verema!! Descobrirem Cubelles, el castell, en Charlie i els jardins de Can Travé!! Places limitades!! Informa't!!

Inscripcions obertes de la propera passejada guiada amb Toc de Verema, el proper dissabte, 10 de setembre de 2016. Activitat gratuïta (places limitades).  L'itinerari s'inicia a la plaça del castell i finalitza a la plaça del mercat amb una copa de cava. Inscripcions a l'oficina de turisme, tel. 93 895 25 00 o per correu electrònic charlierivel@cubelles.cat 

Consulta el programa d'actes de les Verema 2016: PROGRAMA VEREMA 2016

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”