dijous, 8 de setembre del 2016

VINE A DESCOBRIR EL PATRIMONI DEL CASTELL I D'EN CHARLIE RIVEL AL PATI DE PONENTVINE A DESCOBRIR EL PATRIMONI DEL CASTELL I D'EN CHARLIE RIVEL

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel  sota el lema “Vine a descobrir el patrimoni del castell i d’en Charlie Rivel” ofereix activitats infantils i us convida a conèixer  la figura del pallasso cubellenc amb un dossier elaborat per a la celebració dels 120anys d’en Charlie Rivel.

Dissabte, 17 de setembre de 2016, de 11:30h  a 13h, al pati de ponent del Castell de Cubelles.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”