dijous, 28 de juliol del 2016

CIRC RALUY A CUBELLES del 28 de juliol al 7 d’agost de 2016


CIRC RALUY  A CUBELLES del 28 de juliol al 7 d’agost de 2016

La primera funció serà aquest dijous a les vuit de la tarda i compta amb un descompte com a dia de l’espectador. Els caps de setmana hi haurà la possibilitat d’anar-hi a les sis de la tarda o a dos quarts de nou del vespre. El Raluy plegarà veles el dilluns 8 d’agost per continuar la seva gira.

El Circ Raluy Legacy estarà ubicat al Parc del Prat de Cubelles del 28 de juliol al 7 d’agost. Les sessions són: els dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres a les 20h. Els dissabtes i diumenges, a les 18h i 20.30h.


Més informació a: www.circoraluy.com


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”