dijous, 14 de juliol del 2016

ARRIBA EL PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR PETITA 2016 A CUBELLES


La Festa Major Petita, en honor als sants patrons, Sant Abdó i Sant Senén, ja és a punt. Entre els actes tradicionals com la Trobada de Gegants, la Missa Solemne i les havaneres, destaquem la 5a Mostra de Pallassos que es celebra el proper divendres 29 de juliol a partir de les 18h a la plaça de la Vila! Amb la presentació a càrrec de Pep Callau!! Viu les festes d’estiu a Cubelles!! Ja teniu a la vostra disposició el programa d'actes en paper a les oficines municipals! Vine a l'exposició d'en Charlie Rivel i recull el teu programa!


Per a més informació: http://www.cubelles.cat/ 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”