dimarts, 23 de febrer del 2016

Premi especial 25 anys Exposició Permanent Charlie Rivel, al 20è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2016Ja teniu les bases del 20è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2016 incorporen novetats en les seves modalitats. Entre elles, enguany ha creat un premi especial 25 anys Exposició Permanent Charlie Rivel, coincidint que per Sant Jordi es celebra els 120 anys del naixement del pallasso. Participa!!


Participa i celebra els 25 anys de l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i els 120 Anys del naixement del pallasso català més universal!!!


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”