dijous, 25 de febrer del 2016

ELS DISSABTES VINE A DESCOBRIR L'EXPOSICIÓ D'EN CHARLIE RIVEL!!

L’exposició t’ofereix l’oportunitat de conèixer la figura de Josep Andreu Lasserre, l’universal pallasso cubellenc. Vine a descobrir la trajectòria artística de Charlie Rivel i Paulina Schumann! 


A l’exposició es pot veure una part del vestuari del pallasso cubellenc i de la seva filla Paulina, premis i altres documents. Des del 16 de març del 2006, l’exposició està instal·lada en una sala del Castell de Cubelles i es pot visitar a títol individual o bé en grups. Es disposa d’imatges d’actuacions i la biografia en set llengües (català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i rus).

HORARIS DE L'EXPOSICIÓ: de dimarts a dissabte, de 10h a 13h i dijous de 17h a 19h. Entrada general, 1,50€ (consulteu descomptes)

Exposició Permanent
Plaça del Castell 1
Tel. 93 895 25 00
charlierivel@cubelles.org

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”