dijous, 4 de juny del 2015

Ja pots consultar la Guia d'Estiu Jove 2015


Un any més, des dels serveis d'informació de joventut de la comarca del Garraf i l'Oficina Jove oferim una guia amb les activitats d'estiu per a joves a la comarca del Garraf.
 
Hi trobareu les activitats que es duen a terme entre els mesos de juny i setembre de 2015, ambdós inclosos, dirigides principalment a joves majors de 14 anys i que tenen lloc a la comarca del Garraf o organitzades per entitats de la comarca:
Cultura: música, cinema, exposicions, festes majors…
Formació: repàs, informàtica, idiomes…
Esport: campus, cursets, campionats…
i molt més!
S’elabora des de l'Oficina Jove Garraf i el Servei Comarcal de Joventut, amb la participació de tots els ajuntaments de la comarca del Garraf: Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, Olivella i Vilanova i la Geltrú.
CONSULTA L'ENLLÀÇ: GUIA ESTIU GARRAF JOVE 2015

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”