divendres, 8 de maig del 2015

L'EXPOSICIÓ CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2015EL PROPER DILLUNS 18 DE MAIG VINE A CUBELLES A DESCOBRIR L'EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL . ENTRADA GRATUÏTA

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2015
L’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel té previst celebrar el Dia Internacional dels Museus amb visites guiades i el passi d’actuacions de Charlie Rivel i  de Paulina Schumann, filla del pallasso cubellenc. El proper dilluns, 18 de maig de 2015 celebrem el Dia Internacional dels Museus vine a l'exposició permanent del pallasso Charlie Rivel de 10 a 13’30hores. Al llarg del mati s’oferirà, visites i passi d’actuacions de circ. Passis previstos: a les 11h, a les 12h i a les 13h.
A més, dijous 21 de maig (de 17h a 19h) ), vine gratuïtament a descobrir Charlie Rivel i Cubelles. Els nens que vulguin podran participar amb les activitats i tallers de circ.


MÉS INFORMACIÓ A L'EXPOSICIÓ: 
Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del Castell, 1
08880 Cubelles
Tel. 938952500
e-MAIL: charlierivel@cubelles.org

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”