dijous, 23 d’abril del 2015

AVUI DIADA DE SANT JORDI FA 119 ANYS QUE VA NÉIXER CHARLIE RIVEL A CUBELLES


SABIES QUE CHARLIE RIVEL VA NÉIXER UN DIA DE SANT JORDI?
Charlie Rivel va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite. Enguany és celebra 119 anys del seu naixement.

L’exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel organitza una Jornada de Portes Obertes el diumenge 26 d'abril de 2015 de 10 a 14h. Coincidint en el 119è Aniversari de naixement de Charlie Rivel a Cubelles!!

Activitats i Tallers de Circ (malabars, xanques, carioques, diàbolos..) i Maquillatge de Charlie Rivel. També al llarg del matí s’oferiran passis d’actuacions d’en Charlie Rivel i de la seva filla Paulina.
Diumenge, 26 d'abril de 2015 - Entrada gratuïta
Lloc: Castell de Cubelles
Adreça: Plaça del castell, 1
Horari: 10 a 14h

Us adjuntem el programa d’actes de la 41a Setmana Cultural:
http://www.cubelles.cat/pl255/actualitat/noticies/agenda/id560/41a-setmana-cultural.htm

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”