divendres, 17 d’abril del 2015

L’EXPOSICIÓ D’EN CHARLIE CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL CIRC!

18 d'abril de 2015

Avui divendres l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel s’ha traslladat a la Llar d’Infants La Draga de Cubelles coincidint en la celebració del Dia Mundial del Circ. Al llarg del mati l’Exposició ha portat el Circ, la Màgia i en Charlie Rivel a través d’activitats i tallers. Al voltant d'un centenar de nens i nenes han participat d’aquesta jornada, de 0 a 3 anys. S'han ofert dues petites actuacions, un homenatge al pallasso Charlie Rivel i l'actuació de màgia amb la col·laboració de mares de l’Ampa de la Llar i el mag cubellenc Isidre Rosell. A continuació s’han realitzat tallers. El taller per fer el nas de Charlie Rivel i el taller del maquillatge de Charlie Rivel.Demà dissabte l’Exposició coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Circ realitzarà activitats i tallers de Circ de 11h a 14h. Jornada de Portes Obertes on els visitants podran posar a la pell dels artistes de circ. Es podran disfressar, maquillar i posar-se a la pell dels artistes, fent servir malabars, xanques, diàbolos, entres d’altres estris relacionats amb el circ.

MÉS INFORMACIÓ A L'EXPOSICIÓ: 

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del Castell, 1
08880 Cubelles
Tel. 938952500
e-MAIL: charlierivel@cubelles.org

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”