dimecres, 25 de març del 2015

INSCRIPCIÓ OBERTA AL TALLER DE RISOTERÀPIA. Places limitades. Gratuït.

TALLER DE RISOTERÀPIADins la Setmana de la Salut, l'Espai Jove i l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel organitzen el TALLER DE RISOTERÀPIA, adreçat a tots els públics.

Inscripcions fins el 9 d’abril, de dimarts a dissabte de 10 a 14h a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel (938953250 charlierivel@cubelles.org ) o de dilluns a divendres de 17 a 20h a l’Espai Jove (938950361 joventut@cubelles.org)

Lloc: Pati de Ponent del Castell de Cubelles
Horari: 11:30 a 13:00

Preu: GRATUÏT (places limitades).

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”