dimecres, 12 de desembre del 2012

La cavalcada de SSMM els Reis Mags d’Orient variarà el seu recorregut per les obres del nucli antic

L’Ajuntament de Cubelles ha decidit variar el recorregut de la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, que el proper 5 de gener han d’arribar a Cubelles per complir amb les peticions de petits i grans. A causa de les obres de rehabilitació del nucli antic, la comitiva real no podrà fer el seu recorregut habitual. A més, per tal d’afavorir a les famílies que puguin anar a casa aviat, la cavalcada s’ha avançat mitja hora i Ses Majestats sortiran del carrer de Sant Antoni a les 18,30h.
Enguany, com es pot veure en el plànol adjunt, les carrosses sortiran del tram final del carrer de Sant Antoni, a prop de la pl. de la Fita. Aniran fins a la pl. Jaume Marsé, pg. Vilanova, c. Rocacrespa, c. nou, c. Raval del Torrent, c. Joan XXIII, c. Víctor Balaguer i pl. de la Vila. Un cop des del balcó de la Casa de la Vila es dirigeixin a les famílies i rebin la clau de mans de les autoritats, en Melcior, Gaspar i Baltasar aniran caminant fins a l’església on rebran les cartes dels infants de la vila i es podran fer fotografies.
 
 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”