dissabte, 1 de desembre del 2012

AVUI! GALA PREMIS CUBELLES PARTICIPA C!

La sala d’actes de l’institut Cubelles acollirà avui dissabte, 1 de desembre, a partir de les 19h., la gala de lliurament de guardons de la primera edició dels premis Cubelles Participa C!

L’acte d’entrega comptarà amb la presència d’Òscar Dalmau (El gran dictat-TV3 i La Competència-RAC1) i Leslie (cantant dels Sírex). A més, el jurat qualificador, format per entitats locals i comarcals, estaran presents per lliurar 10 premis entre les 22 candidatures presentades a les diferents categories.

La primera edició dels premis Cubelles Participa C! ha estat valorada com a “molt positiva” per la regidora de Participació Ciutadana i Comunicació, Noemí Boza. La cap política del certamen es mostra satisfeta del grau d’implicació tant de la societat civil, que han promogut un total de 22 candidatures, com del jurat qualificador, que va fer una tasca d’anàlisi dels diferents currículums presentats. Únicament s’ha hagut de deixar deserta una candidatura –científica- en la qual no es va rebre cap proposta.

L’acte estarà conduit pel periodista cubellenc Lolo García, serà retransmès en directe per Ràdio Cubelles i Canal Blau i Maricel TV i tindrà múltiples sorpreses.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”