dijous, 12 de gener del 2012

NOVA PROGRAMACIÓ A RÀDIO CUBELLES

Aquesta setmana ha començat la nova programació de Ràdio Cubelles!! Us recomanem l'enllaç de la notícia sencera: http://www.cubelles.cat/content/view/4054/75/

Destaquem el canvi d'horari del programa de circ de Ràdio Cubelles. Prepara't!! Divendres 20 de gener  de 2012, arriba l'Això és Circ, a les 13hores. No t'ho perdis!! Recorda que cada setmana pots consultar en aquest bloc L'AGENDA DE CIRC... Viu al Circ a la 107.5FM!!!


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”