dimarts, 3 de gener del 2012

EL PROPER DIJOUS 5 DE GENER ARRIBEN ELS REIS MAGS D'ORIENT A CUBELLES

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, han confirmat la seva arribada a Cubelles el proper 5 de gener, a les 19h. La comitiva real, que vindrà en carrossa, té previst iniciar el seu recorregut des del carrer de la Creu, per fer un itinerari fins la plaça de la Vila, on seran rebuts per les autoritats municipals que els lliuraran la clau de la ciutat.
 
Un cop rebin la clau, Ses Majestats es dirigiran a l’església de Santa Maria de Cubelles, on tots els infants del municipi podran lliurar les seves cartes als Reis. Per amenitzar el recorregut, l’Associació d’Hostaleria i Comerç s’ha volgut sumar, un any més, a la cavalcada real i repartirà entre els nens i nenes de Cubelles els tradicionals fanalets. A més, Ràdio Cubelles (107.5 FM) farà una retransmissió especial de l’acte, amb el discurs de Sa Majestat Melcior des del balcó de l’Ajuntament de Cubelles. El parlament es podrà seguir també a través de la megafonia instal·lada pels carrers del nucli antic i l’Eixample del municipi. 
 
 
El recorregut que seguiran Ses Majestats i els patges reals des del carrer de la Creu (19h) serà el carrer Rocacrespa, passeig Vilanova, plaça Jaume Marsé, carrer d’Àngel Guimerà, passeig Narcís Bardají i carrer Major, fins arribar a la plaça de la Vila.
 
 
 
 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”