dilluns, 16 de gener del 2012

ACTIVITATS GASTRONÒMIQUES AMB FAMÍLIA A CUBELLES

JA ET POTS INSCRIURE ALS CONCURSOS DE XATÓ A CUBELLES!! Participa!! Diumenge, 5 de febrer de 2012!! A partir de les 11h!

La Regidoria de Turisme ha obert les inscripcions per a participar en el Concurs de Mestre Xatonaire en categoria adult i infantil (de 9 a 14 anys). Les places són limitades i es poden realitzar de manera gratuïta a l’Oficina municipal de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17h a 19h, al telèfon 93.895.25.00 o bé per correu electrònic turisme@cubelles.org fins el 3 de febrer.

Com és habitual, el concurs de Mestre Xatonaire infantil –que arriba a la 9a edició- i el concurs en categoria adulta -11a edició- tindran lloc durant el transcurs de la Xatonada Popular de Cubelles, que enguany tindrà lloc el matí del 5 de febrer a la plaça del Castell, Centre Social i plaça del Centre Social.

Per a més informació, escolta Ràdio Cubelles: http://www.radiocubelles.com/

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”