dijous, 1 de desembre del 2011

3a FIRA DE NADAL, el proper dissabte 10 de desembre de 2011

3a FIRA DE NADAL A CUBELLES

La 3a Fira de Nadal tindrà lloc el dissabte 10 de desembre de 2011 al nucli antic de Cubelles. La Fira s’obrirà al públic a les 10 del matí i estarà oberta al llarg de tot el dia fins les 20 hores.
 
La finalitat de la fira de Nadal és fomentar el comerç i que paradistes puguin posar a la venda articles relacionats amb el Nadal com ho poden ser les garlandes, les figures de pessebre, els arbres de Nadal així com productes d’artesania i productes d’alimentació nadalencs.

En les dues primeres edicions, la Fira ha anat creixent de forma progressiva en el número de paradetes fins arribar a la vintena de l’any passat. Enguany, hi haurà la presència de més d’una vintena de parades, que estaran situades al voltant del carrer Major i a la plaça de la Vila.

Entre les inscrites hi ha diferents tipologies de parades, hi ha una parada que ofereix tions de Nadal, una que ven figures de guix, arbres de nadal, diferents parades de productes d’alimentació nadalencs, com embotits, formatges i productes d’artesania com polseres , arracades i artesania de nadal entre d’altres.




Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”