dijous, 15 de desembre del 2011

PARC NADALENC A CUBELLES, del 27 al 30 de desembre de 2011

L’activitat es tornarà a fer al Pavelló Poliesportiu municipal del 27 al 30 de desembre
La regidoria de Joventut ha presentat les seves activitats per a les properes festes nadalenques. La gran acollida que va tenir l’any passat el Parc de Nadal, ha animat a la regidoria ha repetir una activitat dirigida als infants de 2 a 12 anys, i que tornarà a tenir en el Pavelló Poliesportiu el seu espai neuràlgic.
El Parc de Nadal es farà totes les tardes, de les 16,30 a les 20,30 h., entre els dies 27 i 30 de desembre. Inclourà jocs gegants tradicionals, inflables, ludoteca infantil, tallers i altres activitats dirigides a infants de 2 a 12 anys. L’abonament dels quatre dies té un cost de 9€, mentre que les entrades de cada dia costaran 3€.

Per altra banda, el 23 de desembre a les 18h. a l’Espai Jove, tindrà lloc la sessió de contes “Quan Europa jugava a la platja”, a càrrec de la Jordina Biosca. Aquesta activitat té el suport del Consell Català del Moviment Europeu i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Europe Direct Barcelona i Consell Comarcal del Garraf.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”