dijous, 13 de gener del 2011

GENER 2011: ANEM AL CIRC! L'AGENDA

Comença l'any gaudint de circ a prop teu: GENER 2011

EL CIRC RALUY continua de Gira, per Igualada, consulta més informació el seu espai web: http://www.raluy.com/chome.html


TEMPORADA 2010- 2011: El saltimbanqui En ocasió del centenari del naixement de Lluís Raluy Iglesias, el Circ-Museo Raluy es vesteix de "saltimbanchi" i dedica al seu fundador el seu nou espectacle.


A Valls arriben les Festes Decennals de la Candela, del 28 de gener al 6 de febrer. Més informació a: http://www.vallsdecennals2011.cat/
Tres veles hi conviuran del 28 al 6 de febrer

Les Festes Decennals de la Candela s’inauguren divendres 28 de gener amb l’espectacle d’acrobàcia aèria de la companyia argentina Voalá Project. Al seu costat la vela del Circ Cric descobreix les noves creacions de Tortell Poltrona, mentre que dues veles franceses instal·lades a les escoles la Candela i Eugeni d’Ors ofereixen combinats de circ i tallers per als més petits. Alhora, el Teatre Principal estrena la primera creació conjunta dels pallassos Pepa Plana, Monti & Nan: Èxode.


Si tens l'oportunitat viatge a Monaco i viu el 35è Festival Internacional de Circ. Més informació a: http://www.montecarlofestival.mc/


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”