dijous, 24 de setembre del 2009

3ª Trobada de destinacions turístiques SICTED




La Diputació de Barcelona, a través de la delegació de Turisme, i la Cambra de Comerç de Barcelona han lliurat les certificacions del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED) a 507 empreses de la província de Barcelona.


L'acte ha estat presidit pel diputat de Turisme, Carles Ruiz Novella; i el director gerent de la Cambra de Comerç de Barcelona, Xavier Carbonell. La trobada ha servit per presentar els resultats obtinguts en l'aplicació del projecte de qualitat en destinacions aquesta tercera edició (2008–2009), avançar les novetats de la quarta edició (2009–2010) i lliurar els distintius aconseguits a les empreses certificades, tant les de nova distinció, com les de renovació.


La jornada s'ha adreçat a totes les empreses i entitats participants en la implantació del SICTED a la província de Barcelona en l'edició 2008-2009, de les destinacions turístiques del Berguedà, Garraf, Portes del Montseny, Vic, Vall de Sau Collsacabra, Caldes de Montbui, l'Alta Anoia, l'Alt Maresme, Ruta Modernista del Vallès Oriental, Baix Llobregat, Vilafranca del Penedès i El Cardener.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”