dimecres, 21 de juny del 2023

INFORMA'T DE LES ACTIVITATS A CUBELLES

 

Vine a celebrar la revetlla de Sant Joan!!!

 

A les 19.30 hores és prevista l'arribada de la flama del Canigó a la plaça de la Vila, de la mà dels Castellers del Foix, acompanyats dels Timbalers i timbaleres i els Diables de l'Agrupació de Balls Populars i el Pubillatge de Cubelles, que rebran les autoritats municipals. 

 

Un cop a la plaça, els Castellers del Foix faran un pilar i, seguidament, ens desplaçarem a la plaça del Mercat on tindrà lloc l'encesa de la flama.

 

Seguidament, tindrà lloc el tradicional sopar popular (porta't el menjar) i ball de revetlla, amb El baile de fin de curso i Dj.

 

Hi haurà servei de taules i cadires i Servei de bar.

 

Organitza: Ajuntament de Cubelles

Col·laboren:

  • ADF Penedès Garraf
  • Agrupació de Balls Populars
  • Castellers del Foix
  • Grup de Riscos
  • Pubillatge de Cubelles

 


Lloc
19.30 h. Pl. de la Vila
22.00 h. Pl. del Mercat

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”