dimecres, 1 de març del 2023

Cubelles renova els set distintius de qualitat BiosphereEl segell reconeix les empreses i entitats del Garraf que treballen anualment per implantar pràctiques respectuoses en l’àmbit ambiental, econòmic i socioculturalCubelles ha renovat els set distintius de compromís per la qualitat Biosphere que van rebre el passat divendres 24 de febrer a l'Hotel Calipolis de Sitges. Així reediten els seus segells l’Ajuntament de Cubelles, com a destinació, i els serveis municipal de l’Oficina de Turisme, l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, i les platges Llarga i de la Mota.

 

Pel que fa a les empreses locals que han rebut el guardó, renova el distintiu el càmping La Rueda i l'empresa Descoberta, que gestiona la casa de colònies de Can Foix. El segell reconeix les empreses i entitats del Garraf que treballen anualment per implantar pràctiques respectuoses en l’àmbit ambiental, econòmic i sociocultural. 


Consulteu la notícia sencera al següent enllaç: Escolta Ràdio Cubelles Font: Ràdio Cubelles

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”