dilluns, 19 de desembre del 2022

INFORMA'T DE LES ACTIVITATS DE CUBELLES


Exposició d'obres de Roberto Fumagalli, Orígens

A la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera.

 

Roby Magall (també conegut com a Roberto Fumagalli) va començar a pintar al 1970 amb tècniques innovadores, experimentant amb una varietat de materials com el poliestirè, pegats i silicones, donant vida a pintures que, revelen sotarelleus de formes úniques.

Més informació a: https://www.robymagall.com/es

 

L'exposició romandrà oberta al públic del 28 de novembre de 2022 al 6 de gener de 2023 en l'horari d'atenció al públic del Centre Social. 

 

Lloc
Sala d'exposicions del Centre Social


Lloc:Centre Social Joan Roig i Piera

  • Adreça C. Joan Roig i Piera, 3-5

 


Informa't de totes les activitats al següent enllaç:  

https://www.cubelles.cat/pl255/actualitat/noticies/agenda/id2853/intensiu-nadal-violeta.htmInforma't de totes les activitats al següent enllaç:  

https://www.cubelles.cat/coneix-cubelles/si-vens-de-visita/festes/id2191/2022-nadal-a-cubelles.htm

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”