dimecres, 20 de novembre del 2019

VINE A DESCOBRIR LES ACTIVITATS DE TARDOR-HIVERN 2019 AL CHARLIE RIVELTaller del nas d'en Charlie


Vine a descobrir l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Junts descobrirem el els peculiars vestuaris i el cèlebre udol del popular pallasso cubellenc. Vine, aprèn i gaudeix de les activitats d’hivern al Charlie Rivel. Cal reserva prèvia.

Dates: Del 19 de novembre al 12 de desembre de 2019.
Horari: de dimarts a divendres, de 10h a 13h i els dijous de 17h a 18:30h
Lloc: Pl. del Castell, 1. Cubelles.
Preu: 1,50 € Entrada general (consultar descomptes per edats).

Informa’t de les activitats d’hivern dels dissabtes al mati a l’exposició: Visita l’exposició i escull l’activitat a realitzar (tallers de circ i malabars, ruta petjades d’història de l’aigua amb toc de Charlie, Ruta cultural amb joc de pistes, taller del maquillatge d’en Charlie Rivel, taller del nas d’en Charlie Rivel, activitats i tallers de tardor i nadal.
Per a més informació al bloc: http://charlierivel.cubelles.cat o la web: www.cubelles.cat
Inscripcions, fins a exhaurir les places a charlierivel@cubelles.cat
o per telèfon 93 895 25 00, de dimarts a divendres de 10 a 14h.


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”