dijous, 14 de novembre del 2019

L'EXPOSICIÓ D'EN CHARLIE PARTICIPA A LA FESTA DELS DRETS DELS INFANTS A CUBELLES


Dia Universal dels Drets dels Infants
16 DE NOVEMBRE DE 2019


Un any més l'Ajuntament de Cubelles commemorarà el Dia Internacional dels Drets dels Infants. Enguany l'acte tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a partir de les 16.30 hores a la sala sociocultural. La lectura del manifest oficial es complementarà amb les activitats preparades per als més menuts, com tallers i animació infantils, contes i una xocolatada.

Amb la col·laboració del grup de voluntàries de Polseres Candela de Cubelles, l'Associació Clorofil·la, Cubelles Solidària, el Museu Charlie Rivel i l'AMPA de l'Escola Charlie Rivel.

Organitza la regidoria de Benestar Social i Cooperació amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Lloc: Sala sociocultural  C. Nou, s/n  Cubelles
Horari: 16:30 h

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”