divendres, 28 de juliol del 2017

COMENÇA LA FESTA MAJOR PETITA A CUBELLES!!


La Festa Major Petita, en honor als sants patrons, Sant Abdó i Sant Senén, ja és a punt. Entre els actes tradicionals com la Trobada de Gegants, la Missa Solemne i les havaneres, destaquem la 6a Mostra de Pallassos que es celebra divendres 28 de juliol a partir de les 18hores amb dos espectacles itinerants un comença al passeig Marítim i l'altre al carrer Major per acabar a la plaça Jaume Marsé amb la presentació a càrrec de Robert Gobern!! Viu les festes d’estiu a Cubelles!! Per a més informació: http://www.cubelles.cat/

Consulteu també el programa d'actes de la Festa Major Petita: FESTA MAJOR PETITA

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”