divendres, 17 de juny del 2016

AQUEST DISSABTE, REPRESENTACIÓ “ELS PETITS CHARLIES”!


REPRESENTACIÓ “ELS PETITS CHARLIES”

Dissabte, 18 de juny de 2016

Aquest dissabte ens visita un grup de Monistrol de Montserrat que s’adhereix a la celebració dels 120 Anys del naixement de Charlie Rivel!

Aquest dissabte ens visita un grup de nens de l’Escola Bressol al Cuc Verd acompanyats de les seves famílies i que ens oferiran una petita representació, que van estrenar per Carnaval a Monistrol de Montserrat, i ara la porten a Cubelles anomenada: “ELS PETITS CHARLIES”.

La  jornada es preveu començar a partir de les 11h i finalitzar sobre les 13h . Primerament, està previst la representació “ELS PETITS CHARLIES” i a continuació, per tots els assistents una visita guiada i activitats i tallers infantils a l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel.

NOTA IMPORTANT: En cas de pluja, la representació “Els Petits Charlies” es realitzarà a la sala d’activitats del Casal dels Avis Municipal, situat al costat de l’església Santa Maria de Cubelles.

Horari: 11.00 h.

Preu: Gratuït

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”