dilluns, 14 de juliol del 2014

L’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL AMPLIA LA SEVA OFERTA D’OBJECTES DE PROMOCIÓ

Aquest estiu els usuaris de les oficines del castell i els visitants de l’Exposició Permanent del Pallassos Charlie Rivel trobaran més objectes de Cubelles i Charlie Rivel.

Des de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel ens disposem a potenciar i dinamitzar els objectes de venda de la figura de Josep Andreu Lasserre. Ho fem amb l’adquisició de 100 samarretes de talles grans amb la imatge promocional de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.


Samarreta Charlie Rivel

Llibre 'Petita història de Charlie Rivel'

La samarreta vermella amb la imatge de Charlie Rivel amb les talles S, M, L i XL ja està a la venda al preu de vuit euros des de l’Exposició i a través de les oficines de turisme de Cubelles. D’aquesta manera amplia l’oferta de talles que hi havia fins ara dirigida pels infants amb les talles 3-4, 4-6, 8-10 i 12-14 amb el preu de sis euros.


Enguany, l’altre novetat és el llibre Petita història de Charlie Rivel de la editorial Mediterrània al preu de sis euros. Petites Històries és la col·lecció més extensa i emblemàtica de l’editorial Mediterrània. Pilarín Bayés ha il·lustrat tots els títols que tracten de personatges, poblacions, festes populars, monuments... Actualment, hi ha un total de 262 petites històries, entre elles; la Petita Història de Charlie Rivel. En aquest llibre per a nens i nenes es fa un recorregut per la vida d’aquest personatge tan entranyable, Charlie Rivel, per tal de conèixer la trajectòria artística.

altres objectes de venda de l'exposició
Aquests objectes de promoció turística s’ha afegeixen als ja existents com:
- Nas Charlie Rivel en paper maixé – Gran. Preu: 4,50€
- Nas Charlie Rivel en paper maixé – Petit. Preu: 3,50€
- Penjoll de plata Charlie Rivel. Preu: 25,00€
- Pin de plata Charlie Rivel. Preu: 30,00€
- Llibre “El Pallasso Charlie Rivel” . Preu: 6,00€

A més, des de les oficines del castell i de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel es poden adquirir d’altres productes turístics com figures de plom, diversos llibres, clauers, tasses, samarretes “cubelles tot un món”, mocadors i litografies de la festa major, entres d’altres objectes. 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”