divendres, 18 de juliol del 2014

ARRIBA LA 3a MOSTRA DE PALLASSOS A CUBELLES EL PROPER 30 DE JULIOL A PARTIR DE LES 18:30H!!!

Enguany celebrem la 3a Mostra de Pallassos a Cubelles


La Festa Major petita de Cubelles inclou en el seu programa d’actes la 3a Mostra de Pallassos. Diverses companyies oferiran espectacles de pallassos el proper 30 de juliol per diversos indrets del centre de la vila.

Al llarg de la tarda a partir de les 18:30h i a cavall entre la plaça de la Vila, la plaça de Santa Maria, la plaça del Castell, la plaça de la Font, plaça del Centre Social i el carrer Àngel Guimerà, se succeiran els diversos espectacles.

Tot començarà a dos quarts de set de la tarda amb el tret de sortida de la mostra a càrrec del pallasso Claret Papiol, qui també s’encarregarà de tancar la jornada. L’inici de la mostra és previst a la plaça santa Maria on la companyia Desastrosus Cirkus, continuarà el mim Marcelo Gonzalez i tancarà Desastrosus Cirkus. Paral·lelament a la plaça del castell ens arriba el Gran Sabanni i acabarà el mim Marcelo Gonzalez. Pel què fa als espectacles que es podran veure, al llarg de la tarda a la plaça de la vila la companyia Ale Hop oferirà tallers de circ i maquillatge Pallasso. A partir de les 19h hi haurà un espectacle itinerant que s’anirà movent pel carrer d’Àngel Guimerà a càrrec de la companyia Tot Circ, a la plaça de la Font ens trobarem als Mabsutins i acabarà la companyia Passabarret amb l’espectacle itinerant “pista que vinc” pel carrer Angel Guimerà. A les 21’15h es clourà la Mostra de Pallassos amb l’espectacle Antologia charlie Rivel a càrrec dels Dandy Clowns a la plaça del Centre Social.



Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”