dijous, 8 de maig del 2014

EL CHARLIE RIVEL PARTICIPA AMB L'ANY DEL TURISME FAMILIAR A CATALUNYAL’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL PARTICIPA AMB L’ANY DEL TURISME FAMILIAR A CATALUNYA

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel participa amb l’Any del Turisme Familiar a Catalunya amb promocions per a famílies fins el 31/12/2014.
Promoció famílies:
-          Si véns amb més d’un nen, el primer no paga.
-          Si sou família nombrosa, dos nens no paguen.

VINE A DESCOBRIR CUBELLES I CHARLIE RIVEL
Visita lliure a l’exposició inclou la visualització d’imatges d’actuacions i es disposa del documental biogràfic en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany). És apte per a persones de mobilitat reduïda i l’aforament és limitat. L’exposició oberta tot l’any, l’horari és: de dimarts  a dissabte, de 10h a 13h i dijous de 17h a 19h. Festius, tancat. Preu de l’entrada: 1.50 € (Consulteu descomptes per a famílies). Més informació consulteu bloc: http://exposiciocharlierivel.blogspot.com.es/.

Si reserveu visita, pel mateix preu podeu fer les activitats Fem un Gran Somriure Vermell o El Joc del Charlie rivel.
FEM UN GRAN SOMRIURE VERMELL, Vine a descobrir l’exposició de Charlie Rivel. Junts descobrirem el maquillatge, els peculiars vestuaris i el cèlebre udol del popular pallasso cubellenc . Vine, aprèn i gaudeix dels jocs i tallers d’en Charlie Rivel. (cal reserva prèvia)
EL JOC DEL CHARLIE RIVEL, Els enigmes que amaga el Charlie Rivel, la seva vida, el seu somriure de pallasso, el vestuari que duia a les actuacions, el seu udol tan característic... són alguns dels aspectes que descobrirem, plànol en mà, en la visita a l’exposició i el seu entorn. (cal reserva prèvia)

CONTACTE DE LA RESERVA
Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel. Ajuntament de Cubelles.
E-MAIL INF. O RESERVES: charlierivel@cubelles.org
TEL. D’INF. O DE RESERVES: 93 895 25 00 – 93 895 32 50

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”