divendres, 16 de maig del 2014

CUBELLES PARTICIPA A LA "VILLAGE CATALAN" DE LIÓ, del 16 al 18 de maig de 2014

Aquest cap de setmana, Lió es convertirà en una finestra per donar a conèixer el potencial turístic de Catalunya des del "Village Catalan", instal·lat a la cèntrica Place de la République de la capital de la regió de Roine – Alps. Turisme de la Diputació de Barcelona hi serà també present.

Així doncs, del 16 al 18 de maig, aquesta plataforma mostrarà al públic, mitjançant concerts, tallers i animacions, tot el que Catalunya pot oferir als turistes més enllà dels tòpics. Per part de Turisme de la Diputació, a més de comptar amb la visita del diputat, Ramon Riera, dissabte es presentaran les marques Costa Barcelona i Paisatges Barcelona, s'organitzaran diverses activitats per part de la vila de Cubelles i una degustació gastronòmica impulsada per Osona Turisme.
Cubelles organitza diversos tallers de maquillatge de Charlie Rivel
Fons: Diputació de Barcelona

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”