dijous, 3 d’abril del 2014

L’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL ESTARÀ PRESENT, DEL 4 AL 6 D’ABRIL DE 2014, AL SALÓ INTERNACIONAL DE TURISME DE CATALUNYA (SITC), UBICAT AL RECINTE DE MONTJUÏC DE FIRA BARCELONA.


L’EXPOSICIÓ PERMANENT DEL PALLASSO CHARLIE RIVEL ESTARÀ PRESENT, DEL 4 AL 6 D’ABRIL DE 2014, AL SALÓ INTERNACIONAL DE TURISME DE CATALUNYA (SITC), UBICAT AL RECINTE DE MONTJUÏC DE FIRA BARCELONA.

 
Del 4 al 6 d’abril de 2014, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel hi serà present, a la 23a edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya que comptarà amb prop de 1.300 expositors de més de 60 països que presentaran una amplia oferta de destinacions turístiques. El saló es completarà amb activitats lúdiques, culturals i esportives, espectacles, concursos i degustacions de productes típics.

Barcelona és molt més està present al saló dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. Sota la marca Barcelona és molt més, tots els municipis de la província hi estan representats gràcies a les marques Costa Barcelona, Paisatges de Barcelona i Pirineus.

Cubelles participa amb diverses activitats, entre elles, el Taller de Maquillatge Charlie Rivel que es realitzarà dissabte de 12h a 13h i que comptarà amb la presència del gegantó de Charlie Rivel. Vine a descobrir Cubelles i Charlie Rivel!

Consulteu notícia relacionada: CUBELLES AL SITC 2014
Podeu consultar les nombroses activitats a: 
http://www.barcelonaesmoltmes.cat/pdfs/Sitc14.pdf
Més informació a Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc: www.saloturisme.com

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”