dimecres, 9 d’octubre del 2013

A L’OCTUBRE VINE A DESCOBRIR CUBELLES I GARRAF

La comarca del Garraf integrada per les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, Olivella i Canyelles, situada estratègicament a 40 Km al sud de Barcelona i a 45 Km al nord de Tarragona, dotada d’una moderna xarxa viaria, amb una important infraestructura turística i amb un clima privilegiat durant tot l’any, constitueix avui dia un atractiu destí de turisme de qualitat.

Patrimoni i Oferta museística:



A Cubelles vine a descobrir la col•lecció personal de Josep Andreu i Lasserre, l’universal pallasso català Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, el Charlie Rivel pallasso va fer emocionar generacions d’espectadors amb un personatge tendre que udolava a la lluna. Només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic.

HORARI
De dimarts a dissabte, de 10h a 13h
i dijous de 17h a 19h

PREU: 1,50€ (CONSULTEU DESCOMPTES)



A Sitges gaudeix de la 46edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya fins el 20 d'octubre de 2013. Consulta el programa de mà:  http://www.barcelonaesmoltmes.cat/pdfs/FCinemaSitges13.pdf

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”