dijous, 6 de setembre del 2012

25ANYS DE LA FESTA DE LA VEREMA A CUBELLES

Els actes de la XXV edició de la Festa de la Verema, que organitza la regidoria de Turisme, estan a punt perquè el proper 7 de setembre s’inauguri el recinte de la plaça del Mercat. L’obertura del estands anirà a càrrec dels regidors i les regidores que al llarg d’aquests 25 anys han tingut la responsabilitat de l’organització de l’activitat, el divendres a les 7 de la tarda. Seguidament, els Gegants de Cubelles i els Trabucaires de Vilanova faran un cercavila pel recinte.

Consulteu l'enllaç del programa d'actes: Programa Verema 2012

Més informació a: www.cubelles.cat i www.radiocubelles.net


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”