dissabte, 20 de juny del 2009

RENOVACIÓ DEL SEGELL DE QUALITAT SICTED

L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel tornarà a rebre enguany la certificació de Qualitat Turística en Destinació que atorga la Secretaria d’Estat de Comerç i Turisme del Ministeri d’Economia i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. La distinció té vigència durant tot un any, de juny de 2009 a juny de 2010.
Enguany, Cubelles ha rebut 10 distincions. Entre els distingits es troben equipaments municipals com la Platja Llarga, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, l’Oficina de Turisme i la Policia Local. Els establiments privats guardonats amb aquest reconeixement són el bar Mas Trader, Càmping la Rueda, Aparthotel Mar Blava, Hotel Mas Trader, Restaurant Mas Trader i Restaurant la Rueda. A la resta de la comarca, Sitges ha rebut 33 distincions; Vilanova, 19; Sant Pere de Ribes, 4; Olivella, 3, i Canyelles, 1.

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”