dissabte, 4 de maig del 2024

INFORMA'T DE LES ACTIVITATS A CUBELLES

 


Informa't de les activitats culturals a Cubelles

Dissabte, 4 de maig

  • A les 11.00h., a la Biblioteca Municipal Mn. Joan Avinyó, Esmorzar negre, xerrada col·loqui sobre sèries de gènere negre amb Xavier Borrell i Yoli García. Organitza: Cubelles Noir.

       Al Poliesportiu municipal, Dia de la dansa:

  • De 16.30 a 18.00 h., exhibició de balls de gimnàstica aeròbica a càrrec de l’entitat esportiva Gimnàstica Aeròbica Jumping Cubelles (Aerojumping).
  • De 18.00 a 20.30 h., exhibició de coreografies de dansa (ballet, flamenc, dansa contemporània, hip-hop, dansa oriental i molts més) a càrrec de l’escola de dansa Eva Film.

 

Diumenge, 5 de maig

      Al Poliesportiu municipal, Dia de la dansa:

  • D’11.00 a 11.30 h., exhibició de balls a càrrec de l’associació esportiva de balls de saló “Tempo de ball”.
  • D’11.30 a 13.30 h., exhibició de balls a càrrec de l’escola de ball Fame Cubelles.
  • De 13.30 a 14.00 h., exhibició de country - line dance a càrrec de l’entitat esportiva Club Esportiu Ildaca Linedance.

Més informació a: www.cubelles.cat i a les xarxes socials municipals

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”