dijous, 29 de febrer del 2024

PARTICIPA EN EL 28è CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU

 


Concurs de contes i narració breu Víctor Alari

Ràdio Cubelles i la Regidoria de Comunicació, convoca per vint-i-vuit any consecutiu el Concurs de Contes i Narració Breu “Víctor Alari”, en record i homenatge de qui fou el primer director del mitjà de comunicació local. Les bases es poden consultar íntegrament al web municipal (www.radiocubelles.cat). 

 

L'Ajuntament de Cubelles aporta 3.840 euros en premis, després que en l'edició de l'any passat s'augmentessin el nombre de premis, categories i modalitats. En les edicions anteriors havia estat de 2.080 euros.

 

El concurs estableix que les obres han d’estar escrites en llengua catalana, i s’han de presentar com a màxim fins a l'11 de març a:

  • Per correu electrònic a concursvictoralari@cubelles.cat 
  • L’Oficina d’Informació i Participació Ciutadana - OPIC (C/Joan Roig i Piera, 3-5)
  • A través de la seu electrònica (https://ovac.cubelles.cat) utilitzant el tràmit instància genèrica i validant-se mitjançant certificat electrònic (si no en disposeu de cap, doneu-vos d’alta gratuïtament a https://idcatmobil.seu.cat/)  
MÉS INFORMACIÓ A: informació concurs

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”