dimarts, 7 de febrer del 2023

PREPARA'T PEL CARNAVAL DE CUBELLES


 
Carnaval 2023

DIJOUS, 16 DE FEBRER

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, lectura del sermó de S.M. Carnestoltes i les seves concubines.

 

DISSABTE, 18 DE FEBRER

A les 18.30 h., inici de la cercavila del Carnaval per la rambla de Pau Casals, passeig de Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. de Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig de Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

A les 23.00 h., a la carpa de la plaça del Mercat, Ball de Carnaval amb l'actuació dels Big Mouthers i a continuació amb el  grup de versions La Prole Band

En aquest acte hi haurà instal·lat el Punt Lila a l'entrada del Ball (671 04 07 81).

 

DIUMENGE, 19 DE FEBRER

A partir de les 11.00 h., sortida de les comparses infantils des de la pl. de la Fita fins a arribar a les 13.00 h. a la pl. de la Vila per fer la batalla de caramels amb la Xaranga Llenya al bombo, Xaranga Salsa Rosa i Xaranga’n Roll.

 

DILLUNS, 20 DE FEBRER

A les 16.00 h., a la pl. de la Sardana, concentració del carnaval infantil. A les 16.30 h. inici de la Rua Infantil pels carrers de Gallifa, pl. de la Renaixença, c. de Sumella, pl. de la Creu, C. de Sant Antoni, pl. de Jaume Marsé, pg. de Vilanova, c. de Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat acompanyats de la xaranga Bandsonats.

A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, festa de disfresses amb l’animació infantil Cromàtics amb RIKUS.

 

DIMECRES, 22 DE FEBRER

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, concentració per l’Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la plaça de la Vila, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. de Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat on hi haurà la incineració de S.M. Carnestoltes per part dels diables de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. A continuació sardinada popular.


Consulteu tota la informació de la web municipal: http://www.cubelles.cat/actualitat/noticies/agenda.htm

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”