dijous, 19 de maig del 2022

L’EXPOSICIÓ D’EN CHARLIE RIVEL CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

Dissabte 21 de maig de 2022 l’Exposició dedicada a Charlie Rivel i Paulina Schumann oferirà visites, activitats i tallers de circ.

La jornada està prevista que comenci a les 10h del matí i finalitzi a les 13.30hores.


No us perdeu la Jornada d’activitats per a celebrar el #DIM2022!! De 10 a 13.30h hi hauran portes obertes a l’exposició on els visitants podran veure imatges d’actuació d’en Charlie Rivel  i podran veure diversos objectes i vestits circenses d’en Charlie i la seva filla Paulina. 

Al llarg del matí al pati de ponent els visitants podran participar en les visites i activitats dedicades al circ i al patrimoni cubellenc. Per als més petits hi haurà tallers per crear objectes relacionats amb Charlie Rivel, Paulina i el circ a partir de materials per a reciclar.

A les 12h del matí l’exposició ofereix una passejada guiada pel nucli antic de Cubelles, sota el títol “Petjades d’història de Cubelles amb toc de circ”.

Punt de Trobada: pati de ponent del Castell de Cubelles

 


Vine a descobrir l’exposició del pallasso català més universal i celebra el #DIM2022!!

Data prevista: Dissabte, 21 de maig  de 2022

Horari: de 10h a 13.30h

Lloc: Castell de Cubelles a l’espai de l’exposició

Totes les activitats són gratuïtes.

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Plaça del castell, 1. Cubelles

Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516

Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat

Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”