dijous, 15 d’abril del 2021

ARRIBA LA SETMANA CULTURAL A CUBELLES

Exposició multidisciplinària paulina schumann


DEL 10 D'ABRIL DE 2021 AL 30 D'ABRIL DE 2021


Durant el mes d’abril, al Centre Social Joan Roig i Piera, exposició multidisciplinària en homenatge a Paulina Schumann, filla adoptiva de Cubelles, amb motiu del centenari del seu naixement, a càrrec de l’Associació Crea Cubelles (activitats artístiques a Cubelles). 


Lloc: Centre Social Joan Roig i Piera C. Joan Roig i Piera, 3-5. 

Horari De dilluns a divendres de 9.00 a 14.30 h. i de 16.30 a 21h.Consulteu totes les activitats a l'enllaç següent: 47a Setmana CulturalSabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”