dissabte, 18 de març del 2017

VINE A DESCOBRIR CUBELLES...I MOLT MÉS!!VINE A DESCOBRIR CUBELLES, CHARLIE RIVEL I PAULINA SCHUMANN!!

L’exposició t’ofereix l’oportunitat de jugar i aprendre amb Josep Andreu Lasserre, l’universal pallasso cubellenc. I de conèixer la figura artística de Paulina Schumann, filla de Charlie Rivel.  

Vine a descobrir Cubelles, el circ i Charlie Rivel. Informa’t dels horaris i les activitats dirigides. Per a grups també podeu gaudir d’una passejada guiada per Cubelles. Vine a l'exposició amb l'escola o amb família i participa amb el taller de maquillatge de Charlie Rivel.

HORARIS DE L'EXPOSICIÓ: de dimarts a dissabte, de 10:00h a 13:00h i dijous de 17:00h a 19:00h. Si vols concertar una visita guiada, consulta més informació per telèfon o via e-mail.

Exposició Permanent
Plaça del Castell 1
Tels. 93 895 25 00 - 93 895 32 50
charlierivel@cubelles.cat


Entrada general, 1,50€ (consulteu descomptes)

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”