dimarts, 13 de desembre del 2016

VINE A DESCOBRIR L'EXPOSICIÓ DE CHARLIE RIVEL!!


120 ANYS D’EN CHARLIE
L’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel dedicada al pallasso més universal, celebra els 120 anys del seu naixement!!


CONTINUEM AMB LA PROGRAMACIÓ!
Dissabte, 17 de desembre de 2016. Prepara’t per a celebrar el nadal amb família! Conte de Nadal a les 11’30h. Activitats i Tallers Infantils dedicats a Charlie Rivel i el Nadal. Jornada de Portes Obertes a l’Exposició de 11h a 13h.
Dissabte, 18 de febrer  de 2017. Conte de Carnaval a les 11’30h. Activitats i Tallers Infantils dedicats a la cavallista de circ Paulina Schumann i el carnaval. Jornada de Portes Obertes a l’Exposició de 11h a 13h.
  
  Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
  Plaça del castell, 1. Cubelles – Tels. 938952500 – 938950300 Ext.516
  Horari: de dimarts a dissabte de 10 a 14h. Dijous de 17 a 19h.
  Visita el bloc de l’exposició:  http://charlierivel.cubelles.cat
  Visita la web de l’Ajuntament: www.cubelles.cat

Vine a descobrir la col·lecció personal de Charlie Rivel (1896-1983). Completíssim artista de circ, que només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent per comunicar-se intensament amb el públic.



Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”