dissabte, 2 d’abril del 2016

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL TALLER DE RISOTERÀPIA AL CHARLIE

PARTICIPA AL PROPER TALLER DE RISOTERÀPIA!!  


Dins el programa de la Setmana de la Salut, l'Espai Jove i l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel organitzen un TALLER DE RISOTERÀPIA, adreçat a tots els públics (a partir de 15 anys). Hi hauran activitats infantils pels nens que no tinguin l’edat per a participar.

Inscripcions fins el 8 d’abril, de dimarts a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17h a 19h a l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel (938952500 charlierivel@cubelles.org).

Dia: Dissabte, 9 d’abril de 2016
Lloc: Pati de Ponent del Castell de Cubelles
Horari: 11:30 a 13:00
Preu: GRATUÏT (places limitades).


Consulta tota la informació de la Setmana de la Salut: Programa d'activitats 2016 

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”