dimecres, 18 de novembre del 2015

L'EXPOSICIÓ CELEBRA EL DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS

DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS. DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE DE 2015

Les regidories d’Educació, Infància i Joventut i de Benestar Social, Integració i Cooperació organitzen la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants, que tindrà lloc el dissabte 21 de novembre a partir de les 16:30 a la sala sociocultural.

Programació:
A les 16:30: Tallers i jocs dels Drets dels Infants
A les 17:30: Lectura del Manifest
A les 17:45: Animació infantil amb en Fefe & Cia
A les 18:30: Xocolatada per tots els infants

Col·laboren: Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, Esplai Pessigolles, Associació Herculito, projecte Cosint amb Amor, Obra Social Sant Joan de Déu amb el taller de polseres candela i AMPA de l’escola J. A. Charlie Rivel
Horari: A partir de les 16:30
Preu: Gratuït

Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”