divendres, 20 de febrer del 2015

L’EXPOSICIÓ RENOVA EL SEGELL DE QUALITAT TURÍSTICA SICTED

L’Ajuntament reedita els segells de qualitat turística SICTED. Novament s’han guardonat les platges Llarga i de La Mota, la Policia Local, les Oficines de Turisme i l’Exposició permanent del Pallassos Charlie Rivel.


Representants municipals han assistit a l’acte d’entrega dels Segells de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) que s’han lliurat a la Casa de la Llotja de Mar de Barcelona el 18 de febrer.

Han repetit guardó les platges Llarga i de La Mota, la Policia Local, l’Oficina de Turisme de la plaça del Castell i el Punt d’Informació Turística del passeig Marítim i l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel.


Més informació a:  www.cubelles.cat


Sabies que..?


Sabies que Charlie Rivel va guanyar el primer premi en un Concurs d’imitació de Charlot?

Charlie Rivel va ser el pallasso català més popular i universal. Va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. La seva imatge: vestit vermell, sabates grosses, i els seus instruments: cadira i guitarra el van convertir en un mite.

Un dels seus números més aplaudits és el de Charlot als trapezis baixos (llavors Josep Andreu es feia dir ‘Charlot Rivels’).

Un dia es va celebrar un Concurs d’Imitació de Charlot, on Charlie Rivel acompanyat de la seva filla Paulina es va presentar i va guanyar. La gràcia de tot això, és que el mateix Chaplin es va presentar en secret, i va participar. I va quedar tercer.

Va ser en el moment dels premis quan Chaplin li va preguntar: “M’imiteu vós o sóc jo, qui us imita?”